2018-10-13 17:16:15• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - ​A hangulata ingadozó, de ennyire?

Napi horoszkóp október 14-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Növő Hold a Nyilas jegyében jó hangulatról gondoskodik, de azért legyen óvatos: viták, vessekedések is könnyen kirobbanhatnak a mai napon.


Bika: IV. 20. - V. 20.
Felébred önben a világjáró vágy, ezért elhatározza, hogy elutazik valahová, ma ezt tervezgetheti. Szerencsére ez ma már "csak" pénz kérdése. Mielőtt elutazna, gondoskodjon a biztosításokról, esetleges védőoltásokról.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Kirobbanó formában ereje teljében van. Vitalitását használja arra, hogy a többieket is felrázza és lelkesítse. Este menjen el egy koncertre vagy hangversenyre.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Barátai hívják, hogy induljanak együtt egy túrára a környéken, amit ön szívesen meg is tesz. Ha nem elég óvatos, akkor kisebb-nagyobb anyagi kár érheti, vagy jogi bonyodalmakba keveredhet.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
A barátság nem mindenkinek jelenti ugyanazt, mint önnek. Ha gondtalanul szeretné eltölteni a hét végét, ne engedjen az otthonába olyan barátot, ismerőst, akivel függőségi viszonyban van!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Szerencsecsillaga most ön mellé szegődött. Használja ki ezt a kellemes időszakot barátkozásra, kikapcsolódásra, mert várják önt a jó barátai. Párkapcsolata most igazán harmonikus időszakban van.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Fordítson több időt a közelmúlt eseményeinek elemzésére, és ne vegye zokon, ha a kedvese olyan negatív tulajdonságára hívja fel a figyelmét, amit észre sem vett.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ma nagyon felszabadult lesz egész nap, ezért érdemes elmennie a családjával vagy az ismerőseivel kirándulni.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Házastársával vagy gyermekével egyre nehezebben értik meg egymást. Ne ellenük, hanem értük küzdjön, és ne tegyen megjegyzést azokra, akiknek esetleg más a véleményük.


Bak: XII. 22. - I. 19.
A Bakok a mai napon pörgősek lesznek, ezért érdemes kihasználni a mostani felesleges energiáit a feladatok elvégzésére, hogy később tudjon lazítani. Párkapcsolatában nem lesznek bonyodalmak.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Furcsa lelkiállapotban lehet ma. Máskor gondolkodás nélkül belemegy minden kis kalandba, most viszont zavarba jön egy kedves bóktól. Talán mert túl régóta várt arra, hogy kimondja az illető.


Halak: II. 19. - III. 20.
A hangulata ingadozó, de ennyire? Szinte epekedve várta a hét végét, és most mindentől elment a kedve. Legalább a családjára legyen tekintettel!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: